iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: Iphone 3GS A2DP kwaliteit (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/60042-iphone-3gs-a2dp-kwaliteit.html)

emiletelkamp 19-05-10 17:20

Iphone 3GS A2DP kwaliteit
 
Hey mensen,

Ik zit met een probleempje, ik heb een nieuwe autoradio gekocht die ook A2DP ondersteund. Nu heb ik m`n Iphone met de autoradio gekoppeld, maar als ik muziek afspeel dan klinkt het voor geen meter (ben dan ook beetje audiofiel) maar dit is gewoon erg, alle hoge tonen "scheuren" als het ware. Bij sommige nummers is dit niet heel erg merkbaar, maar als ik metal opzet, dan kan ik net zo goed alles uit doen.
Heb ook de netwerkinstellingen gereset om te kijken of dit zou werken n.a.v. een andere post hier op Iphoneclub.nl

Ook via m`n Jabra BT620s stereo headset heb ik hetzelfde probleem, iemand die dit herkend en misschien een oplossing hiervoor heeft?
Ik denk namelijk dat de bitrate die de iphone gebruikt te laag is..

Zijn hier programma`s voor om de bitrate aan te passen? Ik bedoel dan niet de bitrate van de mp3`s zelf, die heb ik allemaal minimaal op 320kbit.

Iphone zit op FW 3.1.2, het is een 3GS

Of zou dit helemaal verbeterd worden bij OS4.0?

Gr. Emile

emiletelkamp 19-05-10 22:27

Heb het probleem volgens mij gevonden, wanneer ik bluetooth activeer met radio en TomTom carkit aan, probeert de iPhone met beide contact te maken en krijg ik slecht geluid. Maak ik contact met de radio zonder stroom op de carkit, dan is het goed en kan ik de carkit weer aansluiten.

Het werkt wat omslachtig, maar het is niet anders, altijd beter als nog een aux kabel in de radio te moeten pluggen.

Gr. Emile

-Edit-
Vanavond opnieuw geprobeerd maar nu weer slecht kwaliteit, wat is het toch? Het kan dus wel goed heb ik vanmiddag vernomen.. Niemand suggesties?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:31.