iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   iphone backuppen (muziek/foto's) (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/6233-iphone-backuppen-muziek-foto-s.html)

lhy 01-02-08 03:00

iphone backuppen (muziek/foto's)
 
ik wil nu alles wat in mijn iphone zit backuppen en deze overzetten naar een tweede iphone... kan dat??

Ocin 01-02-08 03:11

Wow, ik heb iets geweldigs ontdekt.
Ik wist gewoon niet dat het bestond:cool:

In de menubalk op het forum staat "zoeken".
Ik schrijf daar even in "iphone backup" en kijk wat ik vind:eek::
Aanschouw

lhy 01-02-08 05:03

eigenlijk wat ik onder backuppen versta is muziek, foto en video enz.... niet met applicaties zoals die andere thread.. die heb ik ook al gelezen VOOR dat ik deze begon.

het is nu zo dat mijn huidige iphone wordt doorgegeven aan mijn broer en ik krijg zelf een ander. ik wil dat al mijn foto enzo overzetten op die nieuwe.

Ik sync nu mijn iphone met mijn pc. Maar ik wil ook de iphone met de laptop sync. als ik dat doe, dan krijg ik een message van de laptop itunes of ik de sync gegevens van de pc itunes wilt verwijderen. Dat wil ik ook voorkomen. ik wil gewoon met 2 computer kunnen sync.

HackiX 01-02-08 08:47

Ja dat gaat dus niet. Net als met de iPod is de muziek/podcast/video die op je iPhone staat een kopie van je iTunes bibliotheek. Als je muziek verwijdert in iTunes zal deze na de eerstvolgende synchronisatie met je iPod/iPhone ook niet meer op je iPod/iPhone staan. Wat je dus moet backuppen is je iTunes bibliotheek.

croiman 06-02-08 12:01

t gaat wel al je muziek, fotos adress boek enzz overzetten op een andere iphone.
Maar t is een beetje werk, alles op je var/root/media schijf in je iphone copieer je na je pc, en zet je in de andere iphone op zijn plaats, iphone herstarten en voila, dezelfde muziek en al gekloond

melchior 06-02-08 13:08

in principe heb je alles toch al in itunes staan dus dubbel zeg maar?

croiman 06-02-08 18:19

Itunes blijft je music vanuit een directorie lezen, zodra je in die directory op je pc een liedje weg haalt, geeft itunes da ook aan, dus heb je ze maar 1 keer erop staan


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:34.