iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Video: geen subs bij handbrake (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/64670-geen-subs-handbrake.html)

eduardiphoneiphone93 17-07-10 20:10

geen subs bij handbrake
 
ik gebruik handbrake om te converten, maar wanneer ik een avi erin gooi en een srt bestand wil toevoegen gaat het proggie niet converten, normaal komt er zo'n command scherm en blijft die, nu komt die ook maar sluit ie bijna onmiddelijk ook weer af. weet iemand waar het aan ligt?? het is voor iphone preset

mennolive 03-08-10 22:59

ongeveer hetzelfde
 
Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag mijn eerste mac gekocht :) gelijk maar apple tv eerbij genomen zodat ik de hd films op mijn computer kan kijken op mijn tv.

Zaterdag gelijk aan de slag gegaan met handbrake. De eerste 2 films zijn gelukt en in prima kwaliteit op mijn apple tv te bekijken (met ondertiteling).

Nu enkele dagen later krijg ik het niet meer voor elkaar. De film werkt wel maar de ondertiteling ontbreekt :confused::confused:!!!

Op internet zijn er genoeg onderwerpen te vinden die dit probleem beschrijven maar mijn oplossing zit daar niet bij.

Ik hoop dat iemand mij stap voor stap kan uiteggen hoe ik dit moet aanpakken. Kan het niet uitstaan!!! Bijkomend probleem is dat ik een behoorlijke mac-noob ben.

Alvast bedankt


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:48.