iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: computer kapot wil wel nieuwe muziek! (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/66549-computer-kapot-wil-nieuwe-muziek.html)

sannetjeislief 02-08-10 15:23

computer kapot wil wel nieuwe muziek!
 
Hi,

Mijn laptop is kapot en nu wil ik via onze thuiscomputer muziek erbij zetten... liever dus niet dat al mijn nummers er nu af gaan maar als er geen andere mogelijk heid is dan oke. maar mijn apparraat is gejailbreaked en heb hem helemaal anders gemaakt andere themas met apps etc, gaat dat ook weg? aub reageren thanks!

Ruben.cc 02-08-10 18:57

Er is, voor zover ik weet, geen manier om een iPhone met twee verschillende computers te syncen (in elk geval niet dezelfde content, in dit geval de muziek). Wil je er met een andere iTunes muziek op zetten, dan gaat de inhoud die er met de vorige iTunes installatie op is gezet er weer vanaf.

Maar als 'ie gejailbreakt is kan je toch de huidige inhoud er eerst vanaf halen en deze toevoegen aan de iTunes die je nu wilt gaan gebruiken? Of nog handiger; zet de iTunes Library van je vorige installatie terug op de "nieuwe" computer vanaf een backup. Uiteraard heb je, zoals iedere slimme gebruiker, een backup van je laptop. ;-)

sannetjeislief 02-08-10 19:46

Hoe kan ik de huidige muziek er dan af halen? En het gaat ook om de apps he. is het niet zo dat als ik hem nu synchoniseer met een andere itunes dan gaat uiteraard de muziek eraf, maar hoe zit het met de apps?

Ruben.cc 03-08-10 02:33

Ik ken ze persoonlijk niet, maar er zijn diverse apps om muziek weer van een iPod/iPhone terug te halen. Zoek even hier op het forum zou ik zeggen.

Als je in je "nieuwe" iTunes dezelfde AppStore account gebruikt haalt iTunes de ontbrekende apps die wel op de iPhone maar niet in iTunes staan terug. Alleen de apps die je in iTunes had staan maar niet op de iPhone zal je opnieuw moeten downloaden, maar je hoeft er niet opnieuw voor te betalen. Ook al staat er bij de betreffende app dat 'ie 79 cent kost (of wat 'ie ook kost) dan krijg je op het moment dat je op "kopen" klikt vanzelf de melding dat je 'm al een keer gekocht hebt en dat je 'm gratis nogmaals kunt downloaden. Uiteraard alleen als je dezelfde account gebruikt.

Sjeltur 03-08-10 12:21

Als je helemaal niet meer wilt syncen kun je ook denken aan SharePod....
Dan doe je je muziek via dat programmatje... geen geklooi met syncen...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:11.