iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Geen/rare thumbnails in Photo app (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/72184-geen-rare-thumbnails-photo-app.html)

[D]anny 17-09-10 23:52

Geen/rare thumbnails in Photo app
 
2 Bijlage(n)
Ik heb sinds een paar dagen mijn iPhone 4 (inmiddels geupdate naar iOS 4.1). Nu heb ik een heel vreemd probleem. Mijn foto's die ik gesyncd heb uit iPhoto hebben, bijna allemaal, geen of een scrambled thumbnail.

Zie bijgevoegde screenshots. Eerst zie je in "gebeurtenissen" vreemde thumbs. Als je daarna tikt op een gebeurtenis krijg je de blanco thumbs. (andere screenshot). De foto's kan ik wel gewoon op de iPhone bekijken als ik op de blanco thumbnail tik.
Ik heb deze zelfde foto's al eerder op mijn iPhone 3G gehad (iOS 4.1) zonder problemen. Deze zelfde foto's staan ook op mijn iPad. Allemaal zonder problemen.

Ik heb inmiddels al de iPhone uit en weer aangezet. Ik heb de foto's een keer verwijderd en weer terug gezet. Ik heb zelfs al een restore gedaan. Maar het probleem blijft bestaan.

Iemand een idee?

[D]anny 18-09-10 21:33

Niemand? Ben ik de enige met dit probleem? Ik heb inmiddels ook al een herstelactie gedaan van de thumbnail cachebestanden van iPhoto. Probleem is NIET opgelost. :-(

Hoe kan dit nu? Ik baal als een stekker. Dit drukt heel erg het "blijde" gevoel wat ik had toen ik eindelijk mijn 4 kreeg.

[D]anny 24-09-10 13:32

Iemand tips? Probleem bestaat nog steeds!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:43.