iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Video: IPhone video's in WMP diavoorstelling (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/72760-iphone-video-s-wmp-diavoorstelling.html)

Egbertb 23-09-10 12:47

IPhone video's in WMP diavoorstelling
 
Hallo,

Is het iemand gelukt iPhone video's af te spelen in een diavoorstelling van Windows Live Photo Gallery? (OK, koop een Mac, maar om allerlei redenen wil ik perse deze Windows functie gebruiken).

Het is heel leuk als een diavoorstelling behalve foto's ook (korte) video'tjes afspeelt. Photo Gallery kan dat, zonder extra edit of exportwerk, gewoon direct draaien. Werkt met met AVI's, MP4 's en andere formaten, maar met .MOV niet.

Windows7 kan wel losse MOV's afspelen, met WMP en zelfs ook vanuit Photo Gallery, maar als je een diavoorstelling start (niet in Classic modus, want dan speelt hij sowieso geen video), dan slaat hij de .MOV bestanden domweg over. Heel vreemd!

De .MOV files van mijn Canon Ixus 980IS hebben hetzelfde probleem. Ik heb allerlei codepacks geinstalleerd (K-lite, Windows 7 codepack, QT alternative). Ook de .MOV's renamen naar .MP4 geprobeerd. Helpt allemaal niks.

Alle tips welkom, bedankt!

Egbert Bouman


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:01.