iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: iPod controlls (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/79671-ipod-controlls.html)

MrBramme 09-12-10 20:46

iPod controlls
 
Hoi,

ik heb een vraagje ivm de controle van men iPod op de iPhone.

de situatie:
1. Ik ben vaak op de baan en mijn iPhone is verbonden via een audiojack aan mijn autoradio.
2. Mijn muziekcollectie is al meer dan 10 jaar oud, dus steeds liedjes bijgekomen dat het een lijst is geworden met GIGANTISCH veel nummers.
3. Omdat ik vaak na de eerste 100 liedjes het beu ben om manueel verder liedjes toe te voegen gebruik ik vaak de automatisch vullen functie zodat iTunes automatisch random liedjes op men iPhone zet tot een bepaald aantal Gb.

de vraag:
Door het op die manier te doen kan je al snel tot het besluit komen dat er ALLE genre's dooreen op mijn iphone staan en dat ik niet altijd in de gemoedstoestand ben om naar een bepaald genre/liedje te luisteren.
Momenteel is het zo dat ik dan even mijn iphone oppak, vergendeling afzet en op next duw OF dubbeltap op home en dan op next duw. Daarvoor moet ik mijn ogen van de baan doen en op men iphone richten.
Is er een manier om dat makkelijker te doen? vb: door van links naar rechts te swipen over men scherm zodat hij naar het volgende liedje gaat?

thx

mathijstpieters 11-12-10 11:58

met jailbreak wel, dan heb je glovePod nodig: GlovePod: iPhone met handschoenen aan bedienen (jailbreak) - iPhone - iPhoneclub.nl

iMario 11-12-10 12:09

Home button ingedrukt houden voor voice control.

Of gebruik een app als PocketTouch.

MrBramme 11-12-10 13:18

heb "Swipe HD" geinstalleerd (gratis). Met deze lukt het ook :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:04.