iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Foto: Mapje komt niet te voorschijn wanneer ik mijn Iphone op mijn laptop schakel.. (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/81147-mapje-komt-niet-voorschijn-wanneer-mijn-iphone-op-mijn-laptop-schakel.html)

Ozyar 30-12-10 00:42

Mapje komt niet te voorschijn wanneer ik mijn Iphone op mijn laptop schakel..
 
Beste lezers,

Ik wil de foto's van mijn Iphone 3G op mijn laptop zetten, maar het lukt mijn echt niet! Wat of hoe kan ik dit oplossen?

Alvast bedankt,

apotheosis 30-12-10 15:04

Bizar.

Als ik bv m'n iphone aansluit aan m'n laptop dan verschijnt er zo'n kader en daar klik ik op mappen en dan zie ik altijd alles staan, op de juiste map klikken en m'n foto's komen tevoorschijn.
Of als je de kader niet ziet verschijnen zoals ik soms ook tegen kom dan ga je naar computer en dan draagbare apparaten, als je windows hebt moet je uiteraard linksonderaan op den windows bol eerst klikken en dan computer klikken en dan onderaan zie je draagbare apparaten, als je daarop blijft klikken dan moeten je foto's verschijnen.

Heb dat laatste genoemde net tegen gekomen en uitgevoerd en perfect gelukt hier, ik zie al m'n foto's staan in m'n map en kan die gewoon naar m'n pc schuiven nu :).

Ozyar 30-12-10 23:46

Heel erg bedankt beste apotheosis!

Het is mij geluktttt,!!

clairetjeg 31-12-10 01:57

ik heb het zelfde probleem, alleen apotheosis bij mij staan die dingen niet waar je het over had. links onderin enzo? is er nog een oplossing?

apotheosis 31-12-10 02:52

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door clairetjeg (Bericht 621237)
ik heb het zelfde probleem, alleen apotheosis bij mij staan die dingen niet waar je het over had. links onderin enzo? is er nog een oplossing?

Vind je pc/laptop je iphone want die moet uiteraard wel je iphone hebben gevonden he :).
Lukt het niet op de ene manier die ik hier heb gezegd dan moet je het op de andere nagaan.

Bij mij gebeurt het soms ook wel eens m'n laptop ofzo vervelend doet en de iphone om één of andere reden maar niet wil vinden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:25.