iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   ik kan geen muziek meer toevoegen (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/82109-geen-muziek-meer-toevoegen.html)

-Nora- 11-01-11 12:04

ik kan geen muziek meer toevoegen
 
Hi! Ik heb een vraagje. Ik heb sinds gisteren de nieuwe versie van itunes geinstalleerd, en opeens is het voor mij onmogelijk om muziek toe te voegen. Ik sleepte vroeger gewoon muziek van mijn bron naar mijn muzieklijst op de iphone, en dat deed die prima. Echter, elke keer als ik dat nu probeer verschijnt er een ''slotje'' i.p.v mijn muis zodra ik naar het itunes scherm ga. De enige manier waarop ik nu nog muziek kan toevoegen is door het naar mijn itunes bibliotheek te kopieren en daarna weer over te zetten op mijn iphone. Hebben jullie enig idee hoe dit komt( muziek handmatig bewerken staat aangevinkt!!!)

Alvast bedankt!

mdrongelen 11-01-11 18:20

hej
 
ik had net hetzelfde, kijk eens in itunes bij je iphone > overzicht, onderaan > staat het 2e vinkje (alleen aangekruiste nummers...) wel aangevinkt?
Of de 4e : handmatig beheren
Zo ja : zijn je liedjes bij muziek aangevinkt, EN onder je iphone > muziek : is daar alles aangevinkt?

-Nora- 11-01-11 20:56

Ik heb het beiden geprobeerd, de 2e stond inderdaad niet aangevinkt, staat het inmiddels wel. Ook staan bij zowel mijn bibliotheek als mijn muziek op de iphone alle nummers aangevinkt. Ik weet echt niet wat er aan de hand is, heb dit nog nooit meegemaakt!

iWiefring 11-01-11 21:04

Je moet handmatig beheren aanvinken. Dan kan je al je muziek slepen in plaats van syncen.

-Nora- 11-01-11 21:25

die staat ook al aangevinkt, staat ie al de hele tijd zelfs! Ik snap t echt niet meer. K denk maar dat ik terug ga naar de oude versie van itunes en dan kijken wat er gebeurt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:22.