iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Foto: Film bibliotheek verwijderen (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/82970-film-bibliotheek-verwijderen.html)

vandijk1974 21-01-11 19:09

Film bibliotheek verwijderen
 
Hallo,Sinds kort de trotse eigenaar van een Iphone 4, mijn eerste smartphone.Nu heb ik vandaag wat foto's van mijn laptop (windows) gekopieërd naar de Iphone. Echter veel dubbele foto's bij nader inzien.Heb al wel gekeken hoe je de fotobibliotheek kunt verwijderen, maar kom daar niet uit. Wordt gesproken in Itunes over foto knop, maar die heb ik niet. Aangezien ik geen Imac heb maar windows ben ik bang dat het daardoor komt. Wil echter wel de foto's verwijderen. Dit moet toch kunnen met z'n geweldig toestel.Wie heeft er goede raad.Alvast bedankt,Marcel

020 21-01-11 19:38

Bedoel je foto's verwijderen op de iPhone? Klik op de Foto's app > Klik op Filmrol > Klik op het icoon rechtsboven > Klik foto's aan en verwijder maar.

Op PC > Zou het niet weten. Wel op de Mac, want daar gebruik je iPhoto

vandijk1974 22-01-11 10:12

Nee de filmrol die ken ik wel en daar kun jezelf idd foto's verwijderen.

Nee je kunt ook foto's uit je pc synchroniseren met je Iphone. Die gaan
dan naar de Iphone. Echter dit is de fotobibliotheek.

Daar kan je de foto's niet verwijderen.:confused:

En die wil ik kunnen verwijderen.

Arendinho 22-01-11 21:17

Moet je de iPhone ff aansluiten, en dan in iTunes op je iPhone gaan staan, dan staat er een balk net onder de taakbalk... Daar moet je de meest rechte functie hebben; foto's... Volgens mij doe je het zo ;) en anders gewoon de map aanvinken en op del (toetsenbord) drukken...

sjes67 04-03-11 13:59

Verwijderen fotobibliotheek
 
Ik heb het eindelijk gevonden! Je kunt nl. idd de fotobibliotheek niet zomaar verwijderen, ook niet via iTunes :mad: Als je foto's via je pc heb geupload of via pc hebt gesynchroniseerd, moet je ze ook eerst van de pc verwijderen. Bij de synchronisatie, verwijdert iTunes dan ook de fotobibliotheek! :) Hierna simpel je foto's uit de prullenbak van je pc terugplaatsen en klaar is kees :d Succes!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:05.