iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   ipod standaard muziek player (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/85121-ipod-standaard-muziek-player.html)

Roetje86 18-02-11 10:35

ipod standaard muziek player
 
Dag allen,

regelmatig luister ik via spotify, zumocast, streamtome, etc. etc. muziek van mijn eigen server of van andere. Dit werkt allemaal perfect natuurlijk, echter... wanneer ik de ipad of de iphone aansluit op de ipod-aansluiting van de auto gaat ie standaard over naar de ipod-functie van het betreffende apparaat en verlies ik dus de huidige stream. Nu is de ipod functie ook leuk, maar ik heb niet altijd alle muziek bij de hand op de ipod. Is er een manier om één van de andere applicaties als 'standaard' te zetten?

Alvast bedankt,

Roelant

Rickphone 02-03-11 10:38

spotify als standaard speler
 
Beste Roetje,

Heb je al een reactie van iemand gehad?
Ik ben namelijk zeker ook erg geïnteresseerd. Ik gebruik ook Spotify. Helaas speelt mijn Renault Megane standaard de iPod functie.
Via de aux ingang speelt hij het wel af..maar ik wil het via de oplader spelen.

Eerder heb ik al gediscussieerd over het herkennen van de nieuwe softwareversie van de auto's. Blijkbaar lopen die altijd wat achter.
Momenteel herkent m'n Renault de oplaadfunctie niet, maar wel de iPod.
Spotify draait hij wel thuis via m'n dongle.. maar niet in de auto.. gek he!

Roetje86 02-03-11 14:43

ipod
 
Ha Rick,

helaas. Niemand interesseert het of niemand weet het. ik ga voor de 2e, want zoals je zegt, er zijn vast meerdere mensen met hetzelfde probleem.
Echter heb ik nog geen oplossing voor het probleem. Via de aux ingang is leuk, maar toch niet wat we willen. Je verliest natuurlijk alle functionaliteiten voor volgende track etc.. (maar dat is nog het minste probleem)

Blijft ie wel draaien via je dongle? hmm, dat is dan wel interessant. Maar dat zou kunnen komen omdat de dongle geen 'logica' heeff? En de auto wel, die verplaatst namelijk het logo (bij mij honda) met die van de ipod...

Wat een crisis he ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:07.