iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Video: uitzending gemist en BBC iplayer? (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/9355-uitzending-gemist-bbc-iplayer.html)

84425 14-03-08 18:01

uitzending gemist en BBC iplayer?
 
twee vragen:

1.
weet iemand hoe ik de video bij uitzending gemist kan downloaden? weet dat ik bij bijvoorbeeld youtube via "activity" het videobestand gewoon kan dubbelclicken en dan slaat mijn computer 'm op. moet ik het bestand vervolgens alleen aanpassen (.flv aan naam toevoegen en kan ik het met isquint omzetten naar mp4) (dit alles op imac g5 met 10.4.x).

is dit ook op uitzending gemist mogelijk? zo ja, hoe? via activity lukte met het niet.

2.
zelfde vraag ook voor de iplayer van de bbc, met daar aan toegevoegd de vraag of iemand mij uit kan leggen hoe ik de herkomst van je ip-adres herkenning van die site kan omzeilen, althans kan laten denken dat ik gewoon in de uk achter de computer zit. begrijp dat zo iets zou kunnen via een open proxy in de uk, maar geen idee hoe dat precies werkt en wat ik daar voor moet doen. iemand die mij kan helpen?

pietpiet50 15-03-08 20:59

Uitzending gemist haal ik binnen met VLC (Video Lan Client), die maakt van de download een dvd of ts stream. En deze converteer ik dan naar MP4 (iPod film formaat) met AnyDVD Converter.

Wellicht omslachtig maar het werkt perfect.

EricvdBorn 08-07-08 00:15

Wat betreft je tweede vraag, het is mij gelukt als ik een Engelse VPN gebruik (via mijn werk is deze beschikbaar). Op deze manier heb ik ook de Grand Prix via de website van ITV kunnen kijken in Japan.

Eric

Snowgasm 23-07-08 21:17

Hoi Eric,

Hoe heb je precies connectie kunnen maken met de iPlayer van de BBC? Een VPN naar een locatie in de UK van jouw bedrijf of zijn hiervoor ook 'externe' mogelijkheden?

Ik probeer de iplayer al tijden aan het werk te krijgen thuis namelijk.

EricvdBorn 23-07-08 23:36

Ik liep in eerste instantie tegen dezelfde problemen aan als jij, totdat ik me bedacht dat ik via de VPN van mijn werk verschillende verbinding kan maken, waaronder een Engelse. Ik ben geen techneut, dus de details weet ik niet, maar ik denk dat ik hiermee een Engels IP adres krijg. iPlayer van de BBC zal dit herkennen als een Engelse gebruiker en daardoor werkt het.

Ik weet niet of het mogelijk is om met de toekenning van IP adressen jezelf een Engels adres toe te kennen (zou ook niet weten hoe je zo iets zou moeten doen). Wellicht dat je iets zou kunnen proberen via een Engelse internet provider. Je zou ook voor Oracle kunnen gaan werken...

Veel succes,
Eric


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:08.