iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: draadloos muziek afspelen vanaf ext. HDD (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/96987-draadloos-muziek-afspelen-vanaf-ext-hdd.html)

ikkes1.0 08-08-11 12:38

draadloos muziek afspelen vanaf ext. HDD
 
Hallo,

ik heb het forum al even doorgezocht maar ik kan geen antwoord vinden op mijn vraag (of ik snap het antwoord niet, dat kan ook ;))

Mijn Wi-Fi router moet vervangen worden en ik wil eigenlijk meteen meer functionaliteiten toevoegen. Ik wil graag vanaf m'n iphone muziek draadloos afspelen via de boxen. Ik weet dat ik daarvoor airplay moet gebruiken als ik alles via iTunes wil streamen, voor gebruik vanuit Spotify kom ik ook nog wel uit.
Waar ik niet verder kom is de keuze van de randapparatuur. Ik ben in het iCentre geweest maar ik kom niet verder. Ik heb de volgende vragen en wellicht weet een van jullie het antwoord.

1. is het mogelijk om draadloos muziek van een externe harde schijf af te spelen via m'n iphone of evt via MBP. Ik wil dan een ext. HDD aan m'n nieuw te kopen Wi-Fi router hangen. (of moet ik dan een netwerk bouwen?)
2. is een airport express voldoende voor wat ik wil doen? (en dan een simpele Wi-Fi router)
3.ik wil uiteindelijk ook een apple tv erbij gaan hangen voor het streamen van beeld via mn MBP. Moet ik nog rekening hiermee houden wat betreft de setup van het geluidsdeel?

Hoop dat jullie me kunnen voorziem van wat tips.

tnx


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:17.