iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Games (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f107/iphone-games/)
-   -   Overschakelen tussen games.... (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f107/iphone-games/106362-overschakelen-tussen-games.html)

gewoonerik 06-12-11 10:35

Overschakelen tussen games....
 
Newbee hier ,

Ik speel wordfreud , coindozer en angry birds zo`n beetje tegelijk. Hoe kan ik nu makkelijk switchen zonder de games steeds weer op te moeten starten ??

Greetzz

dirkjan82 07-12-11 11:30

Gaat dat niet via multitasken? Dubbelklikken op de Home-knop en dan in het pop-up menu van game wisselen. Ik doe dat zo wel eens en dat werkt prima. Werkt zelfs als ik eenmaal op de Home-knop druk. Bij mij start een game pas helemaal opnieuw op als ik langere tijd niet speel, maar als ik binnen een paar minuten terug bij een game kom gaat ie gewoon verder waar ik ben gebleven. Dus tijdens Where's my Water, Infinity Blade, Catan ofzo even naar een potje Carcassonne of Wordfeud als het bij die spellen mijn beurt is gaat probleemloos. Althans...op een 4S. Ik zou niet weten waarom een 3GS dat niet zou kunnen, want apps draaien op de achtergrond niet verder. Processorkracht zal het probleem dan ook niet zijn lijkt me.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:57.