iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Games (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f107/iphone-games/)
-   -   [Review] Sonic Dash (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f107/iphone-games/139369-review-sonic-dash.html)

Metieske 15-05-13 02:20

[Review] Sonic Dash
 
Mijn eerste indruk van het spel was dat het er grafisch heel mooi uit zag maar ik had het gevoel alsof dit een kopie ging worden van subway surfers.
Dat gevoel was echter al na een paar minuten verdwenen want dit spel heeft alles wat subway surfers heeft en nog veel meer.

Het is dus de bedoeling in deze game om met je personage te proberen zo ver mogelijk te rennen en hierbij verschillende obstakels en vijanden te ontwijken.
Niet zo veel verschil met temple run / subway surfers zou je zeggen maar sonic rush heeft de beste aspecten uit deze 2 games gecombineerd en zelf nieuwe dingen toegevoegd die het heel erg leuk maakt om te spelen.

Zo heb je verschillende powerups die je kunt onderweg kunt oppakken die jou een tijdelijk voordeel geven zoals bijvoorbeeld een magneet die het gemakkelijker maakt om ringen op te pakken.
Deze ringen gebruik je in dit spel voor 2 doeleinden, het is het in-app betaalmiddel en zoals je misschien gewend bent van eerdere sonic games “beschermen” ringen jou tegen vijanden. Wanneer je 1 of meerdere ringen verzameld hebt en je komt in aanraking met een vijand dan ben je namelijk niet meteen af maar verlies je alleen al je ringen die je tijdens het potje hebt verzameld.

Sonic Dash is een ontzettend leuke game om te spelen en de missies zorgen er onder andere voor dat je elke keer nog even snel wil proberen je score te verbeteren of een missie te halen.


http://a1269.phobos.apple.com/us/r10...320x480-75.jpg http://a935.phobos.apple.com/us/r100...320x480-75.jpg




Ik ben sinds kort begonnen met het reviewen van apps. Graag hoor ik jullie mening na het lezen van mijn review, de sterke punten en punten die verbeterd kunnen worden.

Metieske


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:35.