iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Games (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f107/iphone-games/)
-   -   Naam van game kwijt (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f107/iphone-games/94325-naam-game-kwijt.html)

Dazzer 29-06-11 16:18

Naam van game kwijt
 
Beste leden,

Ik heb enkele maanden geleden een spel gespeeld op de Ipod Touch van een vriend van mij. Nu zou graag opnieuw het spel op de Ipod van mijn broer zetten, maar daarvoor heb je nu eenmaal de naam nodig...

Ik ben de naam van de game vergeten en mijn vriend heeft het spel niet meer staan en heeft geen idee over wat ik het heb. Het spel heeft de volgende eigenschappen:

Je start het spel met een rode bal bovenaan en een witte bal onderaan het scherm. Daarna is het de bedoeling om een bal in een bakje te brengen door hem met je vinger te begeleiden. De andere bal, volgt dan precies diezelfde beweging, maar dan in spiegelbeeld. Dit maakt het allemaal extra moeilijk. Soms moet je op deze manier soms een omweg nemen, om toch de 2 ballen in een bakje te krijgen. Het spel heeft ook meerdere levels en zo werd het steeds moeilijker. De graphics waren goed, maar niet overdonderend.

Of de app al dan niet betalend is of niet, dat weet ik niet. Hij is iig te krijgen dmv cydia. Mocht iemand de naam van deze app vinden, laat het dan even weten in dit topic.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,
Dazzer


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:17.