iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Games (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f107/iphone-games/)
-   -   Mega Mall Story (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f107/iphone-games/97068-mega-mall-story.html)

Kirann 09-08-11 15:31

Mega Mall Story
 
Eens zien of er animo is voor een topic over Mega Mall Story, de nieuwste game van Kairosoft (je weet wel: de makers van de verslavende spellen Game Dev Story, Hot Springs Story en Pocket Academy).

In Mega Mall Story probeer je een groot winkelcentrum op te bouwen. Het winkelend publiek bezorgt je geld, waarmee je nieuwe shops kunt openen, kunt investeren in diverse projecten, adverteren en meer. Bezoekers leveren af en toe hartjes op, waarmee je bestaande winkels kunt uitbreiden (nieuwe producten, een betere reputatie, grotere voorraden) en plannen kunt kopen.

Sommige winkels doen het goed naast bepaalde andere. Aan jou om te ontdekken wat winstgevende combinaties zijn. Net zoals in eerdere games van Kairosoft zijn er heel wat factoren te be´nvloeden en hoewel het spel met de gratis game Tiny Tower wordt vergeleken, hoef je hier geen mensen in een lift naar boven te brengen. Bouw een trap en ze zorgen zelf wel dat ze boven komen. Ook hoef je de panden niet zelf te bevoorraden, dit gebeurt automatisch. Stop je energie in de winkels, de buurt en de producten en streef naar een vijfsterren-winkelcentrum. :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:24.