iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Bel + SMS verbruik meten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/104832-bel-sms-verbruik-meten.html)

lodevs 19-11-11 16:43

Bel + SMS verbruik meten
 
Beste,

Ik ben op zoek naar een applicatie die mijn aantal verstuurde sms berichten en gebelde minuten registreert.

Dit om een duidelijk beeld te krijgen op mijn verbruik van de gsm en providers te vergelijken want ik heb geen flauw idee momenteel hoeveel ik bel of stuur.

dank je wel

Bubbly 19-11-11 17:31

Ik denk niet dat zo'n applicatie bestaat, want apps mogen geen invloed uitoefenen op andere apps (zoals de Telefoon app).

Je gebelde minuten worden echter wel bijgehouden en die kun je opzoeken via:
Instellingen > Algemeen > Verbruik

Buur 19-11-11 17:51

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door lodevs (Bericht 737963)
Ik ben op zoek naar een applicatie die mijn aantal verstuurde sms berichten en gebelde minuten registreert.

VoiceMan (koop app) zou je kunnen helpen voor je gesprekken bij te houden, zoals DataMan (zowel gratis als koop) kan helpen bij je verbruikte data. Beide te vinden in de iTunes App Store.
Maar er zijn ook oplossingen vanuit de NL providers met widgets via hun site (te vinden op inloggedeeltes als Mijn T-Mobile, Mijn Vodafone, Mijn KPN, etcetera). En dan zijn er ook apps die daar weer gebruik van maken, zoals BelStatus of BelStatistics (deze zijn voor T-Mobile NL). Hierbij wel 1 opmerking: als zo'n provider widget niet up-to-date is (loopt soms achter), dan kan zo'n app ook alleen maar de data weergeven die bijv. achterloopt. Voor de andere providers ken ik even geen namen van apps, maar die zijn er weldegelijk (even zoeken in de iTunes App Store). Er is ook een hele algemene app die honderden providers wereldwijd mee kan pakken (ook de NL providers), te weten Consume (link opent direct in iTunes).
Je kunt ook op je iPhone Springboard zelf een widget aanmaken naar die widget op Mijn T-Mobile etc. Dan is het ook gratis en lijkt het net een app. Zoek even op dit forum hoe je dat doet.

Voor smsjes raad ik het gratis BiteSMS aan (ik zie dat je een jailbreak hebt), als complete vervanger van Berichten. Daarin zit o.a. een teller, maar biedt sowieso veeeeeel meer functionaliteit dan de standaard Berichten. Meer info hier en in Cydia.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:44.