iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   help mij a.u.b.!!! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/104917-help-a-u-b.html)

iphoneliefhebber 20-11-11 21:15

help mij a.u.b.!!!
 
beste lezers,
ik heb net mijn iphone upgedate naar de nieuwste versie. maar ben daarbij al mijn apps en foto's kwijtgeraakt.!! het rare is dat ik mijn muziek en contacten nog wel heb, ook staat in de app store op mijn iphone nog wel een zoekopdracht van voor de update...
kan ik mijn apps nog terugkrijgen, en zo ja hoe? en wat heb ik verkeerd gedaan?...
alvast bedankt!

apotheosis 20-11-11 21:32

ik kan u helaas niet helpen maar kan u wel een gouden tip geven,iets wat ik altijd tegen iedereen zeg; zorg er altijd voor voor alle zekerheid dat je je apps,muziek,foto's,filmpjes altijd op je pc staan hebt of een externe harde schijf zoals ik doe, loopt er eens iets fouts dan ben ik tenminste mijn boeltje niet kwijt en kan er alles terug opzetten nadien :-).

Ik hoop voor u iemand een oplossing heeft maar kan best zijn je deze zaken kwijt bent of opnieuw zal moeten installeren,apps zijn geen probleem om opnieuw te installeren. foto's: staan die dan nie op u pc? Foto's die je nu hebt getrokken komen toch automatisch op je pc terecht als je fotostream hebt aanstaan en het programmaatje hebt gedownload op je pc?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:01.