iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   De werking van FindmyiPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/105062-de-werking-findmyiphone.html)

Mycoz 22-11-11 20:33

De werking van FindmyiPhone
 
Goedeavond,

Ik heb eerder FindmyiPhone geinstalleerd. Al is de werking ervan mij nog niet duidelijk. Ik weet de opties die je kan kiezen om je iPhone te blokkeren etc. Maar om de iPhone terug te vinden, moet ik dit vanaf een andere iPhone doen of kan dit ook via een website? Via iCloud heb ik het een en ander ingesteld voor FindmyiPhone.

Mvg

ballegooier 22-11-11 21:17

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Mycoz (Bericht 738975)
Maar om de iPhone terug te vinden, moet ik dit vanaf een andere iPhone doen of kan dit ook via een website?

Ja, dat kan op ieder ander Apple apparaat (iPhone/iPod of iPad middels de Find my iPhone.app) of via de website van iCloud:
Citaat:

Gelukkig kan Zoek mijn iPhone je helpen als je onverhoopt je iPhone kwijtraakt. Ga naar 'Instellingen', tik op 'iCloud' en schakel 'Zoek mijn iPhone' in.* Vervolgens kun je vanaf elke computer inloggen op icloud.com en op een kaart zien waar je 'm ongeveer kunt terugvinden.
Apple - iPhone 4S - Vind je iPhone met Zoek mijn iPhone.

n.b. de App find my iPhone zorgt er dus niet voor dat jouw iPhone traceerbaar is. Daarvoor moet je eerst de dienst Find my iPhone instellen op de iPhone, waarvan je wilt dat die gevonden kan worden wanneer die kwijt is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:07.