iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   webApp: Live opnames luisteren via iPhone iPad iPod Touch (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/111542-webapp-live-opnames-luisteren-via-iphone-ipad-ipod-touch.html)

Boompje123 06-02-12 10:23

webApp: Live opnames luisteren via iPhone iPad iPod Touch
 
Hallo allemaal!

Ik ben nu sinds een paar weken bezig met een iphone "webApp" (een website als applicatie, die in full screen draait en je hierdoor niet hoeft te downloaden/installeren - enkel op homescherm te zetten) en ik zou super graag wat feedback krijgen erop.

De webapp is gebaseerd op Archive.org, een gratis bron voor live opnames van artiesten, waarbij de artiesten toestemming hebben gegeven ze op te nemen/beschikbaar te stellen op Archive.org. Overigens doen niet de minste mee: John Mayer en Ryan Adams bijvoorbeeld ook.

Hoe dan ook.. zouden jullie er misschien een keer naar willen kijken? Hij staat pas sinds 3 dagen 'live'.

Het adres is:
iLiveMusic

Werkt ook prima op de computer, maar is geoptimaliseerd voor iPhone en iPod Touch. Werkt ook goed op iPad. (alle iOS, mits met javascript)

Groetjes

Ps. hij is gemaakt in iWebKit, met een hoop javascript, php, html en css. Voor vragen over webapps mogen jullie ook altijd aankloppen! (kan ik nog iemand helpen)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:09.