iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   App Store verschillende Apple ID (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/117968-app-store-verschillende-apple-id.html)

IphoneIpodTouch 13-05-12 23:32

App Store verschillende Apple ID
 
In het begin dat ik mijn Iphone had gebruikte ik mijn bestaande Apple ID ik heb wat Apps ermee gedownload, nu wil ik de Apps updaten maar heb inmiddels een andere Apple ID. Als ik de App wil updaten moet ik mijn oude Apple ID gebruiken die niet meer werkt tot zo ver is het best logisch dat je zelfde Apple ID moet gebruiken om je App te updaten. Ik heb bijna alle Apps die ik met mijn oude Apple ID gebruikte verwijderd en met mijn nieuwe Apple ID geïnstalleerd zodat ik in de toekomst wel gewoon die updates kan uitvoeren. Nu zie ik tot grote verbazing dat hij bij elke update van een App mijn oude Apple ID gebruikt waar ik niks meer mee kan. Is daar enige oplossing voor zodat ik gewoon met dezelfe Apple ID kan updaten als waar ik de App ook mee gedownload heb ?

IphoneIpodTouch 14-07-12 13:37

Iemand een oplossing ? Ik krijg die oude Apple ID niet van mijn telefoon.

drenth 20-10-14 11:55

Ik heb exact hetzelfde probleem. Weet ook niet hoe oude ID in App Store te verwijderen. Bij instellingen wel gewijzigd, doch app store blijft met oude werken ??


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:31.