iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Mastercard "ongeldige betaalmethode" (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/120773-mastercard-ongeldige-betaalmethode.html)

Cite 22-06-12 00:51

Mastercard "ongeldige betaalmethode"
 
Beste,

Sindskort mijn iphone in gebruik en pas maandag gaat mijn abo in, maar heb mijn oude kaartje er in gedaan en werkt als een trein :)
Nu wilde ik apps downloaden, zoals what's app natuurlijk, echter die moet betaald worden. Nu heb ik gegevens ingevoerd van mastercard en meldt de iphone het volgende: "uw betaalmethode in ongeldig in deze store. Voer een nieuwe betaalmethode in."

Hoe kan dit en wat zou ik hier aan kunnen doen? Heeft het misschien met iTunes te maken vraag ik mij af?? Ik heb een apple account... Geen idee of dit bruikbare info is, moet nog veel leren :) ;)

Alvast bedankt en groetjes,
Lydia

Guest-20180925190238 22-06-12 09:26

Het is al een hele tijd geleden dat ik nog accounts aangemaakt heb ik de App Store met een kredietkaart als betaalmiddel.

In de Belgische App Store moest ik wel een Belgische kredietkaart gebruiken, in de Amerikaanse App Store een Amerikaanse en in de Duitse App Store een Duitse kredietkaart.

Misschien ligt daar het probleem.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:55.