iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   whats app werkt niet volledig bij niet online zijn (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/120937-whats-app-werkt-niet-volledig-niet-online-zijn.html)

adboer 25-06-12 01:28

whats app werkt niet volledig bij niet online zijn
 
whatsapp werkt op mijn iphone prima zolang ik online ben! Stuurt iemand een berichtje gaat er keurig een geluidje/signaal af. Wanneer ik een tijdje niets gedaan heb en iemand wil mij een berichtje sturen krijgt die te lezen: "laatst gezien ..............". Wanneer die persoon mij een berichtje stuurt gaat er geen geluidje/signaal af op mijn iphone. Op het moment dat ik de iphone en vervolgens whatsapp open zie ik dat er berichten zijn. Ik wil graag een situatie dat er een geluidje/signaal wordt gegeven ondanks dat de iphone een tijdje ongebruikt op de tafel ligt. Voor de goede orde deze wens werkt wel voor bijvoorbeeld hotmail.
Ik heb inmiddels alle instellingen die op dit forum worden genoemd en gerelateerd zijn aan whatsapp wel geprobeerd maar helaas geen resultaat. Mogelijk is er voortschrijdend inzicht om het probleem op te lossen. Wie heeft de missing tip?

wouter1981 25-06-12 08:20

Je ontvangt geen push notificaties van Whatsapp. Ontvang je wel push notificaties van andere apps?

adboer 25-06-12 09:58

Ik ontvang wel pushnotificaties voor andere apps. Deze werken ook wanneer het toestel an Whatsapp al een tijdje "werkloos" op de tafel ligt. Voor whatsapp werkt de pushnotificatie ook wel maar alleen wanneer het toestel "actief" is!! (er van uitgaande dat de pushnotificatie het probleem veroorzaakt).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:33.