iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Melding maar geen melding? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/125008-melding-maar-geen-melding.html)

bvstrien 17-09-12 14:55

Melding maar geen melding?
 
Wie o wie heeft dit ook wel eens??

Ik krijg enkele keren per dag een melding op mijn telefoon door het trillen van de iPhone inclusief een geluidje. Echter zie ik geen visuele melding verschijnen en weet ik dus ook niet waarom de telefoon nu trilt en een geluidje maakt (overigens eenzelfde geluidje als de Whatsapp melding, maar dat is volgens mij universeel).

Ik heb de meeste meldingen van de Apps waar ik geen melding van wil hebben al uit gezet, maar ik kan maar niet achterhalen waar die loze meldingen vandaag komen. Het scherm licht overigens ook niet op bij deze loze meldingen.

Ik word er zo onderhand helemaal dol van....

Iemand enig idee hoe hier achter te komen is bij toeval? Of wellicht andere ideetjes???

putnik 19-09-12 10:33

Dan zou ik ALLE andere apps EEN voor EEN uitzetten van de meldingen.
Dus per melding EEN app uitzetten en wachten tot de melding komt.Als er geen melding meer komt is de laatst uitgezete app de boosdoener. Totdat alle apps uit staan.Als er dan nog melding komt is er iets anders.
Dat kun je later uitzoeken c.q. de telefoon resetten.

mrboolean 19-09-12 12:47

Sommige apps geven inderdaad een melding zonder een popup. De Paypal app deed dat bijvoorbeeld ook altijd bij een betaling. Die gaf dan wel door middel van een badge bij het icoontje aan dat er een nieuwe melding was, maar je moest eerst zoeken.

Het makkelijkst lijkt het me gewoon om even na te denken wat je de laatste tijd hebt geinstalleerd en die apps nagaan. Als dat niet werkt moet je putniks advies volgen, maar dat is nogal tijdsintensief.

WDS001 19-09-12 17:42

Ik heb dit ook wel eens. Ik was van het idee dat het wordt veroorzaakt door een foutje in de Mail.app. Vooral als je een slechte internetverbinding hebt kan het wel eens zijn dat een gewiste e-mail wordt teruggehaald en meteen weer verwijderd wordt. Dan krijg je ook zo'n non-melding die meteen weer weg gaat.

bvstrien 20-09-12 08:09

Iedereen hartelijk dank voor de reacties. Er zitten een aantal goede suggesties bij. Ik zal eens kijken wat ik zo snel kan vinden en anders begin ik gewoon met een schone lei met iOS6, dan moet ik alleen weer alle instellingen handmatig invoeren....

Of alle apps verwijderen behalve alle instellingen zoals mail, icloud etc. en deze hierna weer instaleren...dat ruimt meteen lekker op :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:18.