iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   App pictogram veranderen probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/127306-app-pictogram-veranderen-probleem.html)

Ammi 11-10-12 17:42

App pictogram veranderen probleem
 
Hallo,

Sinds Google maps weg is gaat het niet zo lekker met het vinden van locaties etc etc, nou dat is een secundair probleem met wat ik nu heb. Heb Maps+ gedownload, zijn maps van google en werkt snel. Nu vind ik het icoontje, rood, echt vreselijk lelijk. Had me dus verdiept in het veranderen van het icoontje en kwam bij dit: iPhone app-icoontjes wijzigen en verbergen zonder jailbreak - iPhoneclub.nl

Nou had ik dat programma gedownload (iPhone explorer) en daar in bestanden gekeken zoals staat aangegeven. Echter vind ik bij maps+ niet een expliciet ‘Icon.png’ of ‘Icon@2x.png’ bestand. Wel met de naam icon, maar dat zijn stuk of 6 a 7 bestanden, dus weet niet welke PNG het is. Nu denk je vast je open het PNG'tje dan even dan zie je wat het is. Daar zit het probleem, ik kan op de een of andere manier de PNG'tjes niet openen waardoor ik dus niet kan zien wat het is.

Kan iemand me misschien verder helpen, doe ik iets fout?

Mvg

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 oktober 2012 om 17:49 ----------

Ter illustratie

http://i45.tinypic.com/21ew30g.png

En bij rechtermuisknop OPEN slaat ie weer naar het beginmenu


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:07.