iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   People hub app? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/128808-people-hub-app.html)

coenox 02-11-12 10:11

People hub app?
 
Ik heb vorig jaar van Nokia een Lumia 800 met Windows Phone 7 gekregen. Echt een leuk ding. Van mijn werk heb ik een iPhone 4s, en eerlijk gezegd, de Nokia legt het toch af tegen de iPhone.

Maar Windows Phone heeft wel leuke features. Zo kan ik een hub aanmaken waarin ik de facebookbijdragen en tweets van specifieke personen kan volgen, in dit geval van mijn vrouw en dochters. Weet iemand of er een voor iOs een mogelijkheid is om dit te doen? Dus een groepje contacten verzamelen die je specifiek online kan volgen?

coenox 06-11-12 14:04

Hmm. Kennelijk ben ik de enige die dit wil en moet ik het ook zelf oplossen ;)

Voor twitter ben ik het als volgt opgelost: Op Twitter een lijst aangemaakt met de contactpersonen die ik in een bepaalde groep wil volgen. Hootsuite voor de iPhone gedownload en hierin een stream aangemaakt die op de betreffende lijst is gebaseerd. Et voila! Is niet helemaal vergelijkbaar met een people hub (alle accounts van een bepaalde groep), maar is een eerste stap.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:20.