iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   SmartGlass: XBOX Universele Afstandbediening (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/129176-smartglass-xbox-universele-afstandbediening.html)

iWiefring 07-11-12 09:12

SmartGlass: XBOX Universele Afstandbediening
 
Hij is er jongens! Vannacht uitgebracht, zie hier bron:

"Microsoft heeft afgelopen nacht de Xbox Smartglass-app uitgebracht voor iOS-apparaten: iPhone, iPod Touch en iPad. De app is een update van de gratis My Xbox Live-app die al bestond.

Game-ontwikkelaars kunnen Smartglass inzetten voor extra features in hun games. Zo wordt de app voor Forza Horizon gebruikt als interactieve kaart. Op die kaart kunnen spelers onder andere hun navigatiedoelen aangeven, wat direct wordt vertaald naar de game zelf. Ook nieuwe races en andere belangrijke punten worden op die kaart aangegeven.

Met de Xbox Smartglass app kunnen gebruikers bovendien hun Xbox 360 bedienen via de touchscreen van hun apparaat. Het is onder meer mogelijk door content heen te swipen, het toetsenbord van het apparaat te gebruiken om te typen op Xbox 360 en de Internet Explorer-browser bedienen.

Ook kunnen gebruikers hun achievements vergelijken met die van vrienden, hun avatar aanpassen, Xbox Live-vrienden berichten sturen en hun Xbox Live-profiel aanpassen."

Bron: Xbox Smartglass-app voor iPhone, iPod Touch en iPad nu uit - Nieuws - InsideGamer

iWiefring 08-11-12 08:33

Iemand al (net als ik) een beetje "geflikflooid" met de app? Wil wel weten hoe iedereen die deze App heeft hem vind. Heb hem een beetje getest met internet explorer en dat gaat allemaal wel prima en snel. Totdat ik Forza: Horizon ging spelen.. Daar hoorde een speciale "SmartGlass-experience" bij en deze werkt wel.. maar zeer traag. Iemand die ook dit spel heeft en dit uit kan testen en ook een beetje kan experimenteren met de app en je ervaringen met mij kan delen.

Cuberd 09-11-12 10:50

Ja heb hem ook. En meteen in combo met Forza Horizon gebruikt. Vond hem ook zeer traag en voel allemaal erg gimiky. Het is denk ik wachten tot er echt leuke toepassingen komen. Net als bij de kinet dat duurde ook even.

iWiefring 09-11-12 12:52

Naar mijn mening werkt daarentegen het browsen door de menu's, en internet explorer gebruiken icm de SmartGlass app wel zeer goed.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:10.