iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Whatsapp op iPhone 3G werkt niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/135937-whatsapp-op-iphone-3g-werkt-niet-meer.html)

LV8 25-02-13 22:44

Whatsapp op iPhone 3G werkt niet meer
 
Hallo,

Ik gebruik al jaren een iPhone 3G, iOS4.2.1. Nu weet ik dat begin januari Whatsapp plotseling niet meer werkte, en dat dit later ineens weer opgelost was (je kon toen je nr invoeren en hij deed het weer).

Nu heb ik een andere iPhone 3G gekregen (mijn oude viel uit elkaar) en wilde alles overzetten van mijn oude naar de nieuwe. Wat ik heb gedaan is het volgende:
- reservekopie gemaakt in iTunes van oude iPhone.
- nieuwe iPhone aangesloten op iTunes en de reservekopie van mijn oude erop gezet.
- sim-kaart van mijn oude in mijn nieuwe iPhone gedaan.

Alles is netjes overgezet, ik heb nu in feite mijn complete oude iPhone op die nieuwe gezet, inclusief Whatsapp. Echter, bij het opstarten van Whatsapp wordt ik gevraagd mijn telefoonnr in te voeren, vervolgens wordt ik gevraagd of het ingevoerde nr juist is en daarna volgt het scherm waarin ik een 3-cijferige code zou moeten invullen. Op dit moment krijg ik een pop-up met de welbekende melding dat ik een verouderde versie van Whatsapp gebruik en moet updaten. Dit laatste kan uiteraard niet, omdat ik daarvoor iOS 4.3 nodig heb (wat niet kan op de iPhone 3G).

Eerder was het zo dat je na het invullen van je nr gelijk werd doorgestuurd naar het hoofdscherm van Whatsapp en het weer werkte, nu is dat dus niet zo. Heeft iemand hiervoor een oplossing? Op mijn oude iPhone doet hij het wel weer, maar zou het graag werkend krijgen op mijn nieuwe.

Bij voorbaat dank.

Guest-20180925190238 25-02-13 23:02

Kijk eens in onderstaande zeer lange draad:

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...iphone-3g.html

XIII 25-02-13 23:32

En daarom hier een slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:29.