iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Niet kunnen downloaden uit de app store. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/136999-niet-kunnen-downloaden-de-app-store.html)

Titooo 20-03-13 12:05

Niet kunnen downloaden uit de app store.
 
Hallo. Ik heb sinds gisteren problemen met de app-store. Meer mensen met problemen? De app store werk verder goed maar ik kan geen apps downloaden. Het is tussendoor 1x gelukt om een app te downloaden (iMediashare) en een update uit te voeren. Na het invoeren van mijn wachtwoord krijg ik na 2/3 min de melding: verbinden met app store mislukt. Ik heb net via google op een itunes link geklikt en toen vroeg hij of ik de app in een andere appstore wil downloaden (een of ander land waarvan ik nooooooit gehoord heb) en kreeg hem onmogelijk weer op nederlands.

Uiteindelijk is het gelukt om hem op nederlands te krijgen maar downloaden lukt niet. Als ik via instelling in- en uitlog werkt dat gewoon. Ik kan me apple id niet bekijken.

Ik heb absoluut geen zin om mijn telefoon te herstellen. Dat heb ik onderhand vaak genoeg gedaan. Iemand tips?

colliehome 20-03-13 12:10

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:35.