iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Help! Nieuwe iPhone: Hoe transfer ik mijn Whatsappgeschiedenis?? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/139816-help-nieuwe-iphone-transfer-mijn-whatsappgeschiedenis.html)

iHeart 26-05-13 20:03

Help! Nieuwe iPhone: Hoe transfer ik mijn Whatsappgeschiedenis??
 
Hoi!! :-)

Ik heb een probleem met het overzetten van mijn whatsapp-chatgeschiedenis naar mijn nieuwe iPhone. Het gaat om een oude iPhone 3GS en een nieuwe iPhone 4S, beide hebben de nieuwste iOS erop staan. Ik ben daarbij overgestapt van T-Mobile naar Hi, en heb gekozen voor nummerbehoud.

Ik heb een backup gemaakt op iTunes van mijn oude telefoon. Daarna heb ik mijn nieuwe telefoon aangesloten, ben de stappen doorlopen die je dan op je telefoon krijgt (om hem te activeren), en heb daarna gekozen voor reservekopie terugzetten. Dit werkte in principe wel goed, foto's, muziek en apps stonden erop. Ook Whatsapp. Maar die moest geupdate worden. Na de update opende ik Whatsapp, voerde mijn nieuwe nummer in en vervolgens kreeg ik wel mijn correcte profiel etc. te zien, maar alle chats waren weg. (Behalve groepschats, maar die waren ook helemaal leeg).

Heb veel op internet gezocht maar ben helemaal in de war :confused: Ik twijfel nu of er misschien iets fout is gegaan met nummerbehoud, aangezien mijn oude mobiel nog smsjes etc. ontvangt en mijn nieuwe dus niet. Maar ik wil vooral weten hoe je ervoor zorgt dat je je oude Whatsappgeschiedenis naar je nieuwe telefoon kan overzetten. Heb een aantal methoden gezien, ook een die gebruik maakt van een software: iPhone Backup Extractor.

Iemand enig idee?? Ben je eeuwig dankbaar..:rolleyes:

Bubbly 27-05-13 01:11

Zet opnieuw je back-up terug in iTunes. Je hoeft niet per se te herstellen hiervoor.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:03.