iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   gedeelde agenda in_app meldingen uitzetten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/140223-gedeelde-agenda-in_app-meldingen-uitzetten.html)

marten1988 06-06-13 10:28

gedeelde agenda in_app meldingen uitzetten
 
Beste allemaal,

Mijn vriendin en ik delen de agendas welke we in icloud hebben (ik 3 en zij 2) Dit gaat allemaal super goed zoals ik van apple gewend ben. Het enige nadeel is wanneer mijn vriendin of ik iets toevoeg in onze eigen agenda krijgen de ander daar een melding van (In app melding) in de instellingen van de iphone bij email, contacten en agenda's staat onderaan een knop Meld gedeelde agenda. met als tekst indien ingeschakeld wordt u op de hoofte gesteld van nieuwe, gewijzigde of verwijderde gedeelde activiteiten. Deze staat uit.

Als ik iets wil weten qua tijd of afspraak voor ons beide van haar of voor mijzelf dan kijk ik in mijn agenda. Voor de rest wil ik eigenlijk dat de agenda geen meldingen geeft. (Berichtencentrum meldingen van agenda heb ik ook helemaal uit staan) Hoe zorg ik er voor dat er geen rood getal meer bij mijn agenda komt? ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel.

Wanneer een van beide wat in de agenda plaatst is dat een uitnodiging voor de ander. Kan het niet automatisch worden toegevoegd?

caatje 30-07-13 20:21

Ben heel benieuwd naar de oplossing hiervoor. Is precies mijn probleem. Ik word er gek van dat ik iedere keer als mijn man iets toevoegt ik een melding krijg alsof het een uitnodiging is, die wil ik niet zien.
Ik heb ook dat vinkje uitstaan waar Marten het over heeft, zowel bij mij als bij mijn man.
Ik heb in icloud.com, m'n macbook, ipad en iphone gezocht, maar kan niet vinden hoe ik hier vanaf komt.

Pleur 31-07-13 09:31

Staat ook: Badge-appsymbool uit bij Berichtgeving in de instellingen. Deze zorgt namelijk voor het getal bij de applicatie.

caatje 01-08-13 21:06

Hoi Pleur, die staat uit inderdaad, die zorgt alleen voor de "eentjes" op het scherm met alle app-iconen. Er blijft gewoon wel een "eentje" in mijn agenda (o pde iphone rechtsonder op het scherm) bij Uitnodigingen staan. Terwijl het helemaal geen uitnodiging is. Hij zet gewoon iets in zijn agenda en in die van mij zie ik dat dan terug als uitnodiging.

ndeklerk 17-09-13 18:36

ik zou ook erg graag de oplossing horen van dit probleem


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:42.