iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Total downloader: weergeven uitzending gemist gaat niet meer goed (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/143540-total-downloader-weergeven-uitzending-gemist-gaat-niet-meer-goed.html)

radoeka 30-08-13 23:13

Total downloader: weergeven uitzending gemist gaat niet meer goed
 
Sinds ongeveer een jaar gebruik ik regelmatig de app totaldownloader, de laatste tijd echter wat minder dan voorheen. Het was een fantastische app om TV programma's via uitzendinggemist op te nemen, en dan later terug te kijken (onderweg in de trein bijvoorbeeld), maar sinds kort helaas niet meer :(. Tot mijn stomme verbazing echter, lukt het mij niet om recente programma's weer te geven.

Totaldownloader (TD) download het programma wel. Ik kan het afspelen starten, maar na ongeveer een seconde of 15 crasht TD. Het is net alsof er iets in de stream zit, waardoor TD crasht. Download ik videoos van andere sites (bijv youtube) dan kom ik dit probleem niet tegen. Speel ik een oudere uitzendinggemist opname af, dan gaat het ook goed. Het is net alsof de videostream van uitzendinggemist is veranderd.

Komt iemand dit probleem bekend voor? Wat is er aan de hand met Total Downloader en Uitzendinggemist???

uitsmijter 02-09-13 00:33

Heb je je de App misschien laatst geupdatet? op 21-05-2013 hebben ze iets veranderd aan de App wat met AC3 codecs te maken heeft....Ik denk dat dat het daar aan ligt

radoeka 03-09-13 18:15

Ah, uitsmijter bedankt voor die informatie. Zou jammer zijn als het daar aan zou liggen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:46.