iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Whatsapp in icloud bewaren (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/163519-whatsapp-icloud-bewaren.html)

PetravHaas 31-03-15 18:51

Whatsapp in icloud bewaren
 
Ik wil een update uitvoeren aan de whatsapp messenger, maar daarvoor heb ik het apple-id van mijn ex nodig, en die weigert hij te geven.
Hoe lang blijft een app in de cloud? Want zolang die daarin blijft heb ik zijn id nodig en dat wil ik juist niet.

apotheosis 05-04-15 04:02

Oei, staat dat account op zijne naam? Zijn emailadres en noem maar op?

Zoja, dan is dat echt ***** voor je maar een beetje menselijkheid zou uw ex toch wel mogen tonen dan, niet netjes vind ik van hem.

Ik vrees dat je der maar weinig dan zal aan kunnen doen.

Het beste is zoiets nooit delen met iemand.
Zelf een account voor je eigen hebben en houden.

PetravHaas 05-04-15 11:28

Nou, niet zijn e-mail adres. Maar toen ik mijn vorige iphone 4 kocht, heeft hij voor mij, weliswaar samen met mij, een apple-id aangemaakt, met mijn e-mail adres. Maar nu ik gescheiden ben, wil ik dat e-mail adres niet meer gebruiken, omdat ik opnieuw wil beginnen en bovendien geen e-mail adres van de provider hebben waar hij voor betaald…
Probleem is dat ik bij downloaden vanuit de cloud voor een aantal apps, waaronder whatsapp zijn apple-id nodig heb… Zeer frustrerend..
Enige tips?:(

TouchMe 05-04-15 14:59

Nieuw email adres doorgeven bij Apple en dan gewoon die apps opnieuw downloaden/kopen met je eigen account die je schijnt te hebben...of begrijp ik je niet?

apotheosis 06-04-15 02:34

Ik vind het sowieso al niet kunnen dat een ander uw emailadres gebruikt nu terwijl dat het uwe email is of een gedeelde emailadres is.

Ik probeer te volgen ze van wat je post maar ik denk dat je dus zelf eerst een nieuwe emailadres moet aanmaken (is altijd gratis he, ik heb zowel yahoo als hotmail) en dan een eigen nieuwe apple id aanmaakt in itunes he, uiteraard met het nieuwe emailadres van je he en dan zo whatsapp en dergelijke meer opnieuw aanschaft.

Natuurlijk de apps die je nu hebt staan met dat zeg maar account die je nimmer wil gebruiken ben je kwijt he wat normaal is , je zal ze opnieuw moeten aanschaffen enz...

Dus zelf desnoods de boel wissen op je iPhone of mss het vanzelf kan gaan, whatsapp/messenger/facebook zal er sowieso af moeten en dan eens opnieuw beginnen, dus eerst dan met je nieuwe email/apple id inloggen op je pc/laptop en op je iPhone en andere eventuele Apple toestellen die je hebt.



Ik hoop ik het wat duidelijk heb uitgelegd?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:44.