iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Photostream op icloud site (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/164876-photostream-op-icloud-site.html)

Freeltd 02-06-15 15:51

Photostream op icloud site
 
Ben hier net op een probleempje gestoten. Maak een foto met mijn iphone en wil die op de laptop (windows) er even afhalen via de photostream. Zoals het hoort te werken, gaat het niet en het www biedt daar ook geen oplossing voor. Is een bug waar geen tijd wordt ingestoken.

Maar nu had ik een andere manier om die foto's er dan toch draadloos vanaf te halen, en dat was via de website van icloud. Daar stonden dan mijn foto's in icloud-foto's.

Echter nu wil ik dit net doen, en is er enkel bovenaan momenten en albums te kiezen. Als ik dan albums kies, dan staan er 2 mappen
1. Alle foto's
2. Iphone gebeurtenissen

Maar nergens kan ik de foto's vinden van photostream en ben ik dus genoodzaakt te wachten tot ik een kabel heb en de foto's er zo af te halen. Cloud moet er toch net voor zorgen dat dit niet meer nodig is? Ben tegenwoordig zelfs meer OneDrive aan het gebruiken met de foto's omdat dit iets simpeler werkt.

Iemand een idee waarom die photostream map er niet tussen staat? Foto-bibliotheek staat bij alle toestellen uit omdat ik de photo app niet gebruik. Ik heb mijn foto's, zowel op de mac als op mijne laptop in aangemaakte mappen staan. (ook altijd een heel gedoe op de mac, waar ik de foto via de kabel en de app fotolader eraf moet halen).

Tot nu toe ben ik helemaal apple, maar op vlak van foto's vind ik het een ramp :d


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:58.