iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Mercury browser pro wel/niet in App Store (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/167735-mercury-browser-pro-niet-app-store.html)

Walden 27-09-15 16:32

Mercury browser pro wel/niet in App Store
 
De afgelopen tijd is mij iets opgevallen mbt de Mercury browser pro App van iLegendSoft. Ineens was deze weg uit mijn aankooplijst en sinds versie 9.1.0 van 15 mei 2015 heeft geen update meer plaatsgevonden. Er zijn wel diverse versies in de App Store, alleen nu niet van iLegendSoft, maar van Lucy Ding. Alles lijkt hetzelfde, doch er is geen update-koppeling van de "oude" Mercury met de Lucy-Ding versie. De oude versie kende een sterke add-block en andere privacy opties, de Lucy Ding versie biedt de mogelijkheid die bij het voor het eerst installeren mee te nemen (let dus op, de oude Mercury-versie wordt bij het installeren dus volledig genegeerd). Als je die optie aanvinkt wordt wel direct en automatisch 23,99 van je Apple-account afgeschreven - waar je immers al voor het installeren je password voor hebt ingevoerd. Een absurd bedrag voor een in-app optie lijkt me, maar blijkbaar kan dat tegenwoordig allemaal. Dat je die optie in de oude versie al had zitten doet hierbij dus niet terzake.

De oude iLegendSoft versie staat nog wel in mijn iTunes, die wordt dus niet vervangen door de nieuwe Lucy Ding Mercury, ook verschijnt de nieuwe versie niet in het iTunes-venster. Nu waren er enkele sites met "besmette" Mercury waarschuwingen, doch de Apple-site zegt hier niets over. Ik vind dit allemaal wat verdacht, heeft iemand enig idee wat er aan de hand is?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:25.