iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Contacten aanmaken binnen verschillende accounts (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/170029-contacten-aanmaken-binnen-verschillende-accounts.html)

lerou 26-12-15 11:48

Contacten aanmaken binnen verschillende accounts
 
Op mijn iPhone gebruik ik twee accounts, een exchange voor zakelijk en een live account (Microsoft) prive. Met mijn agenda kan ik perfect aangeven waar ik een nieuw item geboekt wil hebben. Met mijn contacten lukt dat niet, ik wordt daar helemaal gek van. Al mijn contacten komen verkeerd te staan....

Waar kan ik dat instellen (en ja, iedere keer bij de instellingen de preferred account instellen voor contacten is erg onhandig). Ik kan toch niet geloven dat Apple dit bij de agenda goed regelt en bij de contacten niet.... Mijn Windows Mobile 6 kon dat al!

macfreaker 27-12-15 18:23

Je kan een standaard account instellen in je instellingen maar dat slaat maar op 1 account en niet dat je dan een ander account kan kiezen. Misschien kan dit met een extra app.

lerou 29-12-15 14:14

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker (Bericht 1014606)
Je kan een standaard account instellen in je instellingen maar dat slaat maar op 1 account en niet dat je dan een ander account kan kiezen. Misschien kan dit met een extra app.

Dat is een beetje mijn frustratie. Ik kan in de agenda een nieuwe afspraak maken en vervolgens de agenda kiezen waar ik deze afspraak in wil hebben, ideaal met en zakelijke en een privé agenda. Met de contacten kan het niet en ik snap echt niet waarom Apple dat niet geďmplementeerd heeft.

Mocht iemand een suggestie hebben van een app die het wel kan, graag!

jemmie 29-12-15 14:32

Een soort van workaround is om voordat je een nieuw contact maak, door op 'groepen' te drukken, alleen de groep te laten zien waar het contact in aangemaakt moet worden.

Nog steeds omslachtig, maar iets makkelijker dan elke keer de preferred account aan te passen.

lerou 29-12-15 23:18

Dank je voor deze tip! En hopen dat Apple ooit een keer het goed implementeert (maar daar hoop ik sinds 7 al op.....)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:54.