iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Fotos organiseren (APP) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/171860-fotos-organiseren-app.html)

Tonyphone4 25-03-16 19:45

Fotos organiseren (APP)
 
Hallo,

Ik heb een vraag, mijn iphone staat vol met tekst plaatjes, fotos & lollige plaates.

Helaas ben ik al lang geleden begonnen met het verzamelen van deze grappige plaatjes, helaas heb ik deze nooit in een map gezet omdat ik er toen der tijd nog niet zoveel had.

Tegenwoordig ben ik bezig met het zoeken van een foto of een plaatje en dat duurt zo lang dat het soms niet eens zin meer heeft om verder te zoeken.

Mijn vraag: Is er een app (Vroeger ember) die alles kan sorteren zoals teksten bij tekst, screenshots bij screenshots ETC.

Ik hoor graag van jullie!

Tony.

TouchMe 25-03-16 20:56

Het makkelijkste is gewoon een album aanmaken en ze daarin zetten...het beste is dan om de "algemene" map (waar alles staat) te negeren en je foto's alleen via de albums te bekijken. Anders Tidy of QuickPics Photo Manager?

Tonyphone4 25-03-16 21:02

Dat snap ik, maar ik zoek een app die kan selecteren wat een foto is en wat een plaatje met tekst is als je snap wat ik bedoel! Anders ben ik over 8 dagen nog bezig... Mag ook een app voor de Mac zijn!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:55.