iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Stress bij het werkend krijgen van app(s)! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/173071-stress-werkend-krijgen-app-s.html)

freakin 02-06-16 22:23

Stress bij het werkend krijgen van app(s)!
 
Ik heb de outlook app voor mijn werk geinstalleerd. Bij deze app moet ik ook de Okta app installeren.

De installatie op mijn iphone 6s met laatste ios ging prima. Je moet de 2 apps koppelen om ze te laten werken (in outlook krijg je een QR code en die moet je met Okta scannen zodat je geverifieerd bent).

Nadat ik alle stappen heb doorlopen heb ik per ongeluk beide apps verwijderd (vraag me niet hoe ik het voor elkaar kreeg.....). Collega heeft (zelfde telefoon) ook de stappen doorlopen en kan inmiddels zijn mail lezen.

Maargoed geen probleem, je installeert de apps gewoon even opnieuw.. Beide apps weer gedownload, Outlook gestart.. moet de 2 apps weer laten connecten maar plotseling ziet Outlook mijn niet meer als een nieuwe gebruiker maar (waarschijnlijk als een bestaande gebruiker). Ik krijg dus geen QR code meer! En die heb ik wel nodig voor mijn Okta..

Om een lang verhaal kort te maken:

DE VRAAG: hoe krijg ik beide apps zover dat ze denken dat ik ze voor het eerst op de telefoon zet? Nu lijkt het (en ik weet niet of dat uberhaubt kan) dat ze een klein beetje data opgeslagen hebben ergens (cloud?) waaruit ze opmaken dat bepaalde handelingen al zijn verricht.. En daarmee kom ik dus in een 'loop' met ellende.

Ik ben er al aardig lang mee bezig en sta nu op het punt om het op te geven. Jullie zijn mijn laatste hoop :)

freakin 04-06-16 14:25

Niemand? :-(


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:51.