iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Whatsapp web verstuurt geen berichten. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/175051-whatsapp-web-verstuurt-geen-berichten.html)

bleepie 09-12-16 21:36

Whatsapp web verstuurt geen berichten.
 
Hallo, ik gebruik regelmatig Whatsapp Web op mijn desktop pc en mijn laptop. Dit doe ik via de browser (Opera). Afgelopen week had ik thuis een keer stroomuitval en sindsdien kan ik op zowel mijn laptop als mijn pc geen berichten meer versturen via Whatsapp Web, maar wel ontvangen. Via mijn mobiel heb ik geen problemen met het versturen van berichten. Het rare is dat met mijn laptop op school (ander netwerk) wel berichten via Whatsapp web kan versturen. Nog raarder is dat mijn broertje op zijn laptop geen problemen heeft met het versturen van berichten via de webclient. Ik heb zelf al het volgende geprobeerd:
  1. Andere browsers geprobeerd
  2. Browser opnieuw geïnstalleerd
  3. Whatsapp voor desktop geprobeerd
  4. De poorten die Whatsapp Web gebruikt, geforward
  5. Firewall (bitdefender total security) uitgezet

Ik plaats dit probleem hier omdat ik niet weet waar ik anders een oplossing voor mijn probleem kan vinden, ik heb al een e-mail gestuurd naar het support adres van Whatsapp maar heb daar nog geen reactie op.

Dit is wat ik zie: http://i66.tinypic.com/2v30dar.png

bleepie 12-12-16 20:30

Heb per toeval het probleem opgelost, moest voor iets anders ff mijn simkaart uit de mobiel halen en toen ik hem er weer in deed werkte het weer. Probleem opgelost.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:10.