iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   iPhone 6s: Hoe koop ik een audioboek in iBooks? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/177790-iphone-6s-koop-audioboek-ibooks.html)

TouchMe 16-07-17 12:15

iPhone 6s: Hoe koop ik een audioboek in iBooks?
 
Ik ben sinds jaar en dag een grote fan van audioboeken en heb er dan ook heel wat gekocht de laatste 10 jaar. De collectie is groot maar ik heb ze allemaal aangeschaft/gevonden op mijn Mac. Nu ik al een tijdje een iPhone heb - mijn eerste :D - wilde ik dat ook gewoon eens doen op mijn telefoon via iBooks. Ik zal wel gek zijn maar dat lukt dus van geen kanten, ik krijg simpelweg het beginscherm van de winkel niet te zien....zie alleen maar mijn collectie audioboeken. Heeft iemand een tip?

Glotter 17-07-17 01:19

Als ik vanuit de ipad naar ibooks ga, dan zie ik aan de onderkant verschillende ikoontjes. Links een ikoontje voor de aangeschafte boeken. Bij de een na laatste rechts staat topauteurs. Wls ik daarop klik krijg ik links de namen van auteurs te zien. Als ik op een van de namen klik, verschijnen in het rechte venster de namen van boeken, met naast het boek de optie 'koop'. Als ik daarop klik enz. kan ik het betreffende boek kopen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:46.