iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Q-Music app probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/178225-q-music-app-probleem.html)

Vic55 19-08-17 13:48

Q-Music app probleem
 
Ik weet wel dat je u best richt tot de uitgever van een app bij een probleem, maar omdat deze niet reageert, wou ik hier toch even checken of er soms nog mensen zijn die deze app gebruiken, en of deze toevallig ook het volgende probleem ondervinden. Met deze app kun je via de playlist van de uitzending een song toevoegen aan je spotify. Wie deze app bezit zal dit wel snappen. Nu sinds een aantal weken lukt me dit niet meer, en krijg ik steeds de melding dat er iets mis is gelopen tijdens het toevoegen. Graag wou ik hier gewoon al even informeren of er soms nog mensen zijn met dit probleem. Mocht er iemand een oplossing kennen waren het natuurlijk nog beter.

Gonus 21-08-17 08:42

Heb zojuist de app ge´nstalleerd, m'n Spotify account gekoppeld en kan de door jou beschreven actie zonder problemen uitvoeren.

Vic55 21-08-17 10:01

Hartelijk dank, hiervoor. Dan zal het probleem dat het bij niet lukt wel aan mijn zijde liggen. Het eigenaardig is wel dat ik dit probleem zowel met men iPhone als met men iPad heb. Ik heb op beiden zelfs al eens de app opnieuw ge´nstalleerd. Heb al een nieuwe account bij Q-Music aan gemaaakt en met een andere Spotify account gekoppeld. Maar het wil niet werken bij mij. Iemand enige suggestie wat de oorzaak zou kunnen zijn, of wat ik nog zou kunnen proberen.
Mvg,, Vic


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:07.