iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Wazige foto's bij Whatsapp sinds IOS 11 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/178722-wazige-foto-s-whatsapp-sinds-ios-11-a.html)

quicks 22-09-17 10:38

Wazige foto's bij Whatsapp sinds IOS 11
 
Sinds de IOS 11 update heb ik problemen met foto's die ik binnen krijg met whatsApp. Ik krijg ze heel onscherp/wazig/blurry binnen., ik ik zie ze in het "Media, Links and Doc" overzicht als een vraagteken. (Dit is niet bij alle foto's zo, denk dat zo'n 50% de mist in gaat).

Het lijkt wel ze tijdens het laden afgebroken worden of iets dergelijks, of hij ziet ze niet als foto's. Wat ik daar mee bedoel is dat ik ze ook niet terug zie in mijn "All Photos" album terwijl alle foto's van Whatsapp daar wel in moeten verschijnen.

Wat me ook opvalt is dat als ik zo'n blurry foto wil Copy/Pasten dit niet gaat. Ik kan hem wel aantikken en op Copy drukken maar als ik paste dan zie ik de inhoud van de vorige copy opdracht. Erg raar...

Iemand hier ook last van?

apotheosis 25-09-17 01:50

Kan u niet helpen met u probleem helaas maar ik weet wel 1 ding en dat is whatsapp foto's heel hard zit te comprimeren en ik vind dat maar nikske. Men zou beter een optie insteken dat mensen zelf kunnen beslissen of ze het aan de max kwaliteit willen doorsturen of niet.

PentaxK7 25-09-17 21:09

Kan het te maken hebben met de compressie van 50% van foto's die men sinds iOS 11 toepast? Als de kwaliteit van de WhatsApp foto's toch al niet heel goed en dan vervolgens nog een keer worden gecomprimeerd, blijft er weinig over.

Ik heb zelf overigens niet die indruk, maar gebruik WhatsApp heel weinig met foto's


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:13.