iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   HomeKit koppelen aan andere app (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/184608-homekit-koppelen-andere-app.html)

batyka 19-01-19 17:37

HomeKit koppelen aan andere app
 
Onlangs TimeThinker apparatuur geschikt vooor Apple Homekit gekocht. Inmiddels deze aan de app Eye4Smart gekoppeld. De vraag is hoe de apparatuur nu te koppelen aan HomeKit? Na koppeling met Eye4Smart is is de accessoire wel zichtbaar geworden in de Homekit daarvoor niet. In de Woningapp zie ik het apparaat dus maar krijg de melding dat het accessoire niet gecertificeerd is. Hij laat zich dan ook niet koppelen. De vraag is hoe nu verder?

batyka 20-01-19 10:44

Inmiddels opgelost. Deze blog hielp daarbij https://smarthomeblog.de/timethinker...nstig-und-gut/ De code gebruiken lukte niet omdat er een letter in zat en ik niet wist hoe daar mee om te gaan. Daarom een apart snoertje gebruikt omdat de scan anders niet bereikbaar was. Wat dubieus is dat je in de app op een bepaald moment naar een ander, aangegeven Wi-Fi adres, moet overstappen. Bij dit adres werd mijn VPN verbinding verbroken en was ten tijde van dit adres ook niet aan te zetten. Omdat het China betreft ben je, gezien de laatste ontwikkelingen, wel wantrouwig. Wat gebeurt er allemaal bij dat contact? Mag hopen dat Apple bij de keuring van deze app daar na gekeken heeft. Deze outlet verkrijgbaar via AliExpress kost maar de helft van de normaal verkrijgbare en werkt prima.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:47.