iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Foto.s verwijderen uit alle foto’s (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/188873-foto-s-verwijderen-alle-foto-s.html)

Vic55 21-03-20 14:20

Foto.s verwijderen uit alle foto’s
 
Als men geen iCloud foto gebruikt en een foto in filmrol verwijderd die zich in een album bevindt krijgt men de aanduiding dat deze foto dan ook uit dat album zal verwijderd worden. Dit vond ik een heel praktisch iets.
Nu heb ik een tijdje terug iCloud foto aangezet, en lijkt hierdoor bij hebt verwijderen van foto’s die zich in een album bevinden niet meer de melding te zien te zijn dat ze daar ook gaan verwijderd worden. Of heb ik het mis, of heb ik iets verkeerd ingesteld, of is dit zo bij iedereen?

Mvg, Vic

wollie1979 21-03-20 15:23

Kan zijn dat je die melding niet meer krijgt, maar ik neem aan dat als je de foto verwijderd en deze staat in een zelf gemaakt album, dat deze foto daar ook verwijderd wordt.

Blazez 30-03-20 14:30

Een album is niets meer dan een lijstje van foto's uit de fotobibliotheek. Het is niet zo dat een foto uit je library apart gezet op gekopieerd wordt naar een apart mapje dat een album heet.

Een album laat alleen maar foto's uit je bibliotheek zien die jij hebt aangegeven als zijnde voor dat album.Je kan wel een gedeeld fotoalbum maken. Foto's die je daar in zet worden wel apart gezet. Als je een foto uit je bibliotheek kopieert naar een gedeeld fotoalbum en dan weggooit uit je bibliotheek, blijft hij wel in het gedeelde album staan.

GerardS 24-08-20 15:49

Foto's verwijderen van mijn iPhone
 
Ik wil een heleboel foto's van mijn iPhone verwijderen. Maar bij veel foto's is het prullemandje grijs. Zowel als ik het per foto probeer als wanneer ik foto's selecteer. Ik heb ze er een keer af gehad. Maar opeens (waarschijnlijk nadat ik mijn telefoon op mijn PC had aangesloten) staan ze er weer. Hoe gooi ik deze ruimtevreters weg?
Gerard


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:05.