iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Met de app Photosync heic fotobestanden overzetten naar pc (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/192441-de-app-photosync-heic-fotobestanden-overzetten-naar-pc.html)

idegroot1 30-04-21 17:48

Met de app Photosync heic fotobestanden overzetten naar pc
 
Hallo,

Ik gebruik de app Photosync al jaren om mijn foto's vanaf de iPhone naar mijn pc over te zetten. Dat gaat fantastisch. Het is jammer dat de app als je hem nu wilt kopen best prijzig is. Toen ik hem kocht was het maar een paar euro's. Maar dat terzijde.

Ik help mijn zuster nu met het haar foto's van de iphone over te zetten naar de pc. Ook met Photosync. Er kwam een vraag of we de heic foto's wilden converteren naar jpg. Daar hebben we nee ingevoerd omdat Windows 10 zover wij weten heic foto's kan lezen. Maar om de een of andere reden doet hij dat bij haar dus niet. Nou kun je dat wel weer allemaal converteren, maar dat zijn weer extra stappen.

Wij willen dus die vraag over het converteren in Photosync terugkrijgen. Maar dat lukt dus niet. Ik heb al gezocht op internet, maar kan het maar niet vinden. Het lijkt mij toch dat het terug te zetten is.

Heeft iemand een idee?

Vast bedankt voor het meedenken en eventuele tips.
Groet van Ineke

trimix 04-05-21 20:03

waarom niet gewoon 3 u tools gebruiken ? of windows verkenner ? Als je de iphone aansluit op de pc komt ie onder deze pc te staan daar ga je naar intern geheugen en daar zie je al je foto s staan

idegroot1 11-05-21 19:05

Dank je wel voor je reactie.
Ik zag hem nu pas, want hij zat in mijn map reclame.

We hebben het eerst via Windows Verkenner geprobeerd, maar ook daarin hadden we problemen met die Heic-bestanden.
Ik ben zeer tevreden over het Photosync programmaatje omdat het ook keurig bijhoudt welke foto’s je al eerder hebt overgezet. Bovendien kun je in de app zien wat de ‘gewone’ foto’s en de whatsapp foto’s zijn.
Ik heb overigens de app even gedeďnstalleerd, toen opnieuw erop gezet. Bij de eerste keer syncen, vroeg hij weer of hij de heic bestanden moest converteren naar jpg. Toen uiteraard ja gezegd en nu is het probleem opgelost.

Vriendelijke groet,
Ineke


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:06.