iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   berichten komen 2 maal aan,appstore downloads ook (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/22118-berichten-komen-2-maal-appstore-downloads.html)

Jaycee 20-09-08 13:32

berichten komen 2 maal aan,appstore downloads ook
 
Sinds dat ik de nieuwe firmware heb geinstalleerd heb ik gemerkt dat de berichten die ik krijg regelmatig 2maal aankomen.

Eerste bericht = normaal , ik haal dan de telefoon uit standby, doe iets anders laat de telefoon terug naar standby gaan. 4-5 min later krijg ik opnieuw hetzelfde bericht, ga ik dan naar mijn berichten inbox staat er toch maar 1 bericht.

Met de appstore heb ik ook een probleem als ik rechtstreeks op de iphone applicaties download en installeer dan wordt er mij op het einde gezegd dat

"programma kan niet worden gedownload, ...kan worden gedownload als u op uw computer inlogt op de itunes store"

Het vreemde is dat het programma dan wel al gewoon werkt en er 1 icoontje van het programma is en 1 waar het programma icoontje + de laadbar staat.

Nog 1 laatste (minder storend ding) Als ik men iphone uit standby haal staan er soms toch de ipod controls ook al ben ik helemaal niets aan het afspelen. als ik daar op klik start mijn laatst bekeken filmpje.

Dit alles is pas sinds firmware 2.1. Heb al gezocht maar vind blijkbaar niet de juiste zoektermen. Heeft iemand al eens gehoord van deze problemen en hopelijk ook een oplossing?

Bedankt!

slodo 20-09-08 13:35

het klopt dat je een sms 2 keer krijgt, dat is als herrinering.
en misschien moet je itunes uit zetten als je iets downloaden via je iphone

Jaycee 20-09-08 13:38

Inderdaad dat van de berichten had ik nu ook net terug gevonden. Raar dat ik dit nergens eerder heb gezien aangezien ik het iphone nieuws toch redelijk goed opvolg.

Wat betreft de appstore... het probleem doet zich voor als ik enkel de iphone zelf gebruik om een applicatie te downloaden (dus niet gekoppeld aan de pc).

slodo 20-09-08 14:16

nee, dat van die app store had ik ook eens. toen had ik gewoon iTunes uitgezet en toen kon ik weer gewoon downloaden

King1987 20-09-08 16:23

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Jaycee (Bericht 195392)
Nog 1 laatste (minder storend ding) Als ik men iphone uit standby haal staan er soms toch de ipod controls ook al ben ik helemaal niets aan het afspelen. als ik daar op klik start mijn laatst bekeken filmpje.

als je twee maal snel op je home button clickt dan komt indd de ipod controls tevoorschijn, en jij hebt ingesteld dat je altijd bij het laast gebleve filmpje verder gaat (staat weer in instellingen/ipod....

dus dat is zeer normaal, zat ookal in 1.1.3 (vanaf daar ging ik mee doen :p)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:53.