iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   problemen met inloggen op Istore (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/28816-problemen-inloggen-op-istore.html)

Fopperr 19-01-09 21:44

problemen met inloggen op Istore
 
Hallo Allemaal,

ik ben sinds vrijdag officieël een gelukkige eigenaar van een Iphone 16G 3G.

Ik zit met een probleem. Ik heb de iPhone normaal geinstalleerd en itunes gedownload (ik ben een pc gebruiker en gebruikte nog geen itunes).Ik heb me netjes aangemeld en een account aangemaakt. Meteen geupdate naar versie OS 2.2. Verder netjes de gegevens bij click and buy ingevuld en gaan met de banaan... althans, dat dacht ik.

Toen ik de account klaar had, gaf de istore aan dat mijn woonplaats niet overeenkomt met de opgegeven gegevens via het internet. Ik woon net over de grens bij Winterswijk in Duitsland. Mijn schoonmoeder woont wel in Nederland en om vaak onnodige problemen te voorkomen, gebruik ik haar adres weleens.

Het leek mij logisch dat ik de gegevens even zou veranderen en dat daarmee het probleem opgelost zou zijn. Nu blijkt dat ik niet in mijn account kan komen, ik heb al mijn email adressen ingevoerd met al mijn mogelijke wachtwoorden en itunes kent ze allemaal niet.

Kan het mogelijk een probleem zijn dat ik de verkeerde woonplaats en land ingevoerd heb, dat Itunes me daarom "blocked" o.i.d.?

Click and buy accepteerde wel mijn gegevens, dus het probleem zit volgens mij ergens in iTunes of iStore.

Ik ben benieuwd of iemand hier ook ervaring mee heeft en of iemand een oplossing heeft.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:24.