iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Fieldrunners crasht erg veel (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/32693-fieldrunners-crasht-erg-veel.html)

Cogy 09-04-09 12:43

Fieldrunners crasht erg veel
 
De titel zegt het al een beetje..

Ik heb gisteren de applicatie fieldrunners gekocht, en ben er erg tevreden over.. Het is het leukste spel op me iphone..
Maar nu is het probleem dat ie erg veel crasht.. midden in het spel, maar ook altijd als ik af ben en me naam moet invoeren voor de highscore..

Ik heb de 3g en dataroming verbindingen al uitgezet, miss dat ie dan wat beter ging.. het spel is gesyncroniseerd met de pc..

Ik weet niet wat ik moet doen..! Als ik hem verwijder en dan weer opnieuw moet installeren, dan moet ik toch weer betalen...?

Het is het leukste spel die ik heb.. en wil hem niet helemaal verwijderen..!

Heeft iemand een oplossing..!

Grtz Cogy

Gilliam 09-04-09 13:31

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Cogy (Bericht 276057)
als ik hem verwijder en dan weer opnieuw moet installeren, dan moet ik toch weer betalen...?

Nee, dan kan je gewoon opnieuw gratis downloaden.

En een echte oplossing is er niet, het beste is om zo weinig mogelijk andere programma's open te hebben.

Cogy 09-04-09 17:21

Heb hem opnieuw geinstalleerd en de telefoon ff opnieuw opgestart..
Hij is nog niet uitgevallen (H)

Hier mag een slotje op.. (Y)

KoningL 14-04-09 12:03

Ik had hetzelfde, nadat ik m geinstalleerd had. De eerst 2,3 x liep ie na een minuut of 10 vast. Echter een reboot van me iphone deed wonderen :) nu nergens last meer van.

Leuke game :)

Bordyl 14-04-09 22:02

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door KoningL (Bericht 277500)
Echter een reboot van me iphone deed wonderen :) nu nergens last meer van.

Dit is het bewijs dat het idd een rol speelt wanneer er veel programma's en software openstaan. Je kan checken wat er allemaal actief is met het programma FreeMemory, dat voor 0,79 in de AppStore verkrijgbaar is.;) Het gebeurt touwens niet alleen met FieldRunners dat dit gebeurt, je zal dit wel nog vaker tegenkomen, al dan niet met andere apps.

KoningL 15-04-09 09:29

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Bordyl (Bericht 277745)
Dit is het bewijs dat het idd een rol speelt wanneer er veel programma's en software openstaan. Je kan checken wat er allemaal actief is met het programma FreeMemory, dat voor 0,79 in de AppStore verkrijgbaar is.;) Het gebeurt touwens niet alleen met FieldRunners dat dit gebeurt, je zal dit wel nog vaker tegenkomen, al dan niet met andere apps.

maar zonder jailbreak kan je die programma's toch niet open laten staan? (met jailbreak is daar een progje voor d8 ik) dat vind ik juist altijd zo irritant bij bijvoorbeeld skype en nimbuzz. Ik kan ze niet open laten staan en moet steeds opnieuw inloggen.

Maar eigenlijk blijven ze dus wel draaien in de background?
en FreeMemory: kan ik daar alleen bij zien wat er draait of het ook sluiten?

Bordyl 15-04-09 09:45

Sluiten niet, maar de programma's die openstaan zijn óf jailbreakprogjes óf programma's zoals Mail of Safari. Deze nemen veel Memory in. Als je ze wilt sluiten is het de bedoeling je iPhone eens opnieuw op te starten of te rebooten. Maar je kan met FreeMemory wel geheugen in MB vrijmaken zodat het de vrijgegeven ruimte kan gebruiken om iets zwaardere games te spelen. Boven de 20 zit je goed, eronder moet je maar even vrijmaken. Dit doe je gewoon door op Free Memory te drukken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:17.