NOS journaal

NOS journaal discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb hetzelfde probleem. Programma heeft wel gewerkt.... nu steeds die meldingen....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 13 July 2009, 20:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Berichten: 9
Standaard

Heb hetzelfde probleem. Programma heeft wel gewerkt.... nu steeds die meldingen.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 14 July 2009, 15:47
Guest-20161107182859
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb het ff geprobeerd en het lijkt er op (tenminste bij mij) dat als ik GPRS of 3G gebruikt de melding krijgt "cannot play movie, this movie format is not supported". Vreemd genoeg als ik gebruik maakt van Wi-Fi krijg ik die melding niet.

Ik heb dit eerst getest met mijn Wi-Fi toen overgeschakeld naar 3G (zwak signaal) toen 2G toen weer terug naar Wi-Fi.
  #23  
Oud 15 July 2009, 14:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik krijg de zelfde melding. Ook als ik wi-fi aanzet...
  #24  
Oud 15 July 2009, 14:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 8
Standaard

hoi,
probeer eens om de applicatie te verwijderen, de iPhone in zijn geheel uit te zetten (5 sec aan/uit knop inhouden), opnieuw opstarten en applicatie opnieuw installeren. Geen garantie dat het werkt maar ik had het zelfde probleem met teletekst
Huug
  #25  
Oud 15 July 2009, 15:13
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Done, maar krijg weer dezelfde melding...
nu zit ik op kantoor met minder bereik, dus zal het vanavond thuis nog eens proberen (alhoewel het daar gisteravond ook niet werkte..)

Andere oplossingen zijn dus nog welkom...
  #26  
Oud 15 July 2009, 15:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 8
Standaard

toch vreemd, toen ik je bericht las heb ik nos-journaal gelijk geprobeerd maar het werkt nog altijd, zelfs met 3g en met OS3. Zou het wat te maken kunnen hebben dat je de nieuwe 3S versie hebt?????

Laatst gewijzigd door hvool; 15 July 2009 om 15:20.
  #27  
Oud 15 July 2009, 15:36
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Zou kunnen, maar dit is mijn 1e iPhone dus kom net kijken in de iphone wereld . Van een vriend begreep ik e.e.a. op zijn 'oude' iphone wel goed werkt..
We zoeken verder, ben niet de enige met dit probleem..
  #28  
Oud 15 July 2009, 15:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 8
Standaard

succes ermee
  #29  
Oud 15 July 2009, 16:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 45
Standaard

Volgens mij had deze bug te maken met de speedmanager van t-mobileicon.

Zie: Tip: Foutmelding bij streaming video? Zet T-Mobile Speedmanager uit! > Nieuws > iPhoneclub.nl
  #30  
Oud 15 July 2009, 16:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Thanks! Dat werkt! Krijg niet meer de foutmelding en journaal start ook, maar na paar seconde slaat ie op pauze.. maar mijn batterij is bijna leeg dus waarschijnlijk trekt ie dat niet meer.... Vanavond met een volle batterij nog eens proberen!
  #31  
Oud 15 July 2009, 20:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Bij thuiskomst en met volle batterij toch weer de foutmelding hoor!
zowel met wi-fi aan/uit en 3g aan/uit...

iemand nog een andere tip?
  #32  
Oud 15 July 2009, 20:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 3
Standaard

Snelle test:
met Wi-Fi == geen probleem.
geen Wi-Fi / Wi-Fi uitgeschakeld == cannot play movie, this movie format is not supported

helaas weet ik ook geen oplossing

vlgens mij begon de ellende na de upgrade naar FW 3.0. en de pdate die journaal toen uitbracht.

Laatst gewijzigd door Feytor; 15 July 2009 om 20:51.
  #33  
Oud 15 July 2009, 21:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 7
Standaard

blijft foutmeldingen geven
waarschijnlijk dan toch ivm de nieuwste versie iPhone/upgrade??
  #34  
Oud 16 July 2009, 01:53
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 3
Standaard

yep, zelfs na wissen en opnieuw installeren...
Wi-Fi == ja
geen Wi-Fi == nee

jammer hoor
  #35  
Oud 16 July 2009, 07:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 8
Standaard

toch is dit best wel vreemd. Ik heb zowel voor als na de upgrade naar OS3 geen enkel probleem ondervonden, zowel met Wi-Fi als mer 3G doet journal het prime zonder foutmeldingen.
  #36  
Oud 16 July 2009, 08:27
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Werkt bij mij ook niet, krijg niet eens een melding. Crashed gewoon...
  #37  
Oud 16 July 2009, 09:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Heb gisteren wel met eigen wi-fi verbinding e.e.a. voor elkaar gekregen, maar zodra ik dat niet bij de hand heb krijg ik geen verbinding en blijft de foutmelding komen...
Een vriend van me heeft met zijn iPhone ook geen enkel probleem, ook niet na de upgrade...
  #38  
Oud 17 July 2009, 11:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jurgenfd Bekijk bericht
Ook bij mij werkt het niet meer sinds 3.0 upgrade. Ik heb laatste app versie denk ik; pas geupdate. Ik zit bij Vodafoneicon. Hebben die dat misschien voorkomen?
Mijn fout.

Ik had de webstate app ipv de NOS app.

De NOS app werkt prima.

Dank aan Sam W. van de NOS voor het attenderen!
  #39  
Oud 17 July 2009, 22:51
psv4ever's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2009
Locatie: Zeist
Berichten: 12
Standaard

Bij mij deed tie het ook niet meer na 3.0, regelmatig geprobeerd en steeds niks maar ik heb net de uitzending van 20:00 en 22:00 zitten kijken en ze doen het allebei ineens weer
  #40  
Oud 18 July 2009, 20:27
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 24
Standaard

ik heb hetzelfde..
Reageren

Labels
nos journaal


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: NOS Journaal Podcast geeft fout = -3259 Sulo iTunes 4 7 April 2011 16:34
NOS Journaal macoky iPhone Apps 1 21 February 2011 10:32
Video: nos journaal downloaden smittie-4 Muziek, foto & video 2 13 October 2009 15:42
NOS journaal hakinejo Archief 1 11 July 2009 20:57
iPhone bij NOS journaal absrnd Chat en geruchten 3 11 March 2008 19:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:26.